2012-01-16 07:36:06• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - kellemetlen hírekre számíthat

Napi horoszkóp január 16.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

„Az ember a természetnek vagy apja, vagy rablója”- írta Hamvas Béla. Ön is átérezheti ma e mondat jelentőségét. Az alkotás, amit szívvel tesz, sohase munka. Tegye szebbé, jobbá a világot, amelynek része!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Válaszút elé kerülhet: egy fontos döntést kell meghoznia, de még nincs tisztában a valós feltételekkel. Jobb most várni egy kicsit. Ha azonban erre nincs idő, akkor tegye azt, amit a szíve diktál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Befelé fordulásra, önelemzésre szólítanak fel a csillagok. Ha ön kifejezetten nehezen tűri is a magányosságot, most akkor is jól jöhet önnek. Ha másként nem tud a világtól elvonulni, akkor tegyen egy nagy sétát valami szép helyen.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sok vitatkozásra, nehéz felismerésekre, kellemetlen hírekre számíthat a mai napon. Talán úgy érzi, mindenki az ellensége lett, pedig ez koránt sincs így. Minden hír a tisztánlátását segíti, hogy megalapozottan dönthessen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sok időre lesz szüksége ahhoz, hogy tisztázza a helyzetét. A rohanó életmód ezt ritkán teszi lehetővé, főleg, ha a vágyai mindig újabb és újabb helyzetekbe, problémákba hajszolják. Ezek jó részét magának csinálja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szép napra számíthat, amit megédesíthet a szerelmével való találkozás. Figyeljen nagyon oda a körülményekre. Ha finom vacsorával várja társát, és mellette még a terítés is különleges, az már fél siker.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Komor kedvvel telve vág bele a napba. De hamarosan felderülhet a kedve, mert az életébe beléphet egy különleges ember. Álljon elé nyitott szívvel lélekkel. Ha mogorva arcot vág, talán meg sem történik, aminek kellene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az álmok nem hazudnak: ez ma különösen igaz lehet önre. A titkok és gondok házán átvonuló Hold ma hajnalban jósló álmokat adhatott önre. Érdemes elgondolkodnia a jelentésén. Ha nem tudja értelmezni, kérdezze édesanyját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A pénzügyei tisztázásához, rendbe tételéhez nem nélkülözheti most családja segítségét. Nem érdemes hát tovább titkolóznia előttük, tárja fel a gondokat. A megoldás közelebb van, mint azt remélte volna.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ami a szívén az a száján: biztos benne, hogy taktikus megoldás ez? Van persze, amit nem hagyhat több szó nélkül, de akkor is ügyelnie kellene a megfogalmazásra. A vagdalkozással csak önmagának ártana.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Végre úgy dönt, hogy megfontoltabban kezeli a pénzügyeket, és ezentúl nem szórja el a fizetését túl hamar, és nem vesz fel meggondolatlanul hiteleket. Az adósságok lerovása ehhez még csak a kezdet. Utána meg is gazdagodhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a szokottnál is vonzóbb, és ez meg fog látszani az emberi kapcsolatain. Csak úgy hemzsegnek ön körül azok, akik a megbecsülésére, netán a kegyeire vágynak. Örüljön a helyzetének, de ragaszkodjon az egy igazhoz!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: